COREfit

Search Our Site

Χυμός παντζαριού: Το αγαπημένο ποτό πολλών αθλητών

Ο χυμός παντζαριού είναι το αγαπημένο ποτό πολλών αθλητών, καθώς βελτιώνει την καρδιοαναπνευστική αντοχή και την απόδοσή τους στις προπονήσεις.

Butterfly Stretch: Γύμνασε προσαγωγούς και γλουτιαίους με μία διάταση!

Κάθεσαι πολλές ώρες στον υπολογιστή και οι γοφοί και τα ισχία σου έχουν σφίξει; Κάνε τη διάταση πεταλούδα ή αλλιώς Butterfly Stretch.

Πάτησες τα 40; Tips για να χάσεις εύκολα βάρος

Καθώς περνούν τα χρόνια αν υιοθετήσουμε κάποιες συνήθειες, θα μας βοηθήσουν να παραμείνουμε υγιείς και με γρήγορο μεταβολισμό.

Aντιμετώπιση του άγχους με φυσικoύς τρόπους

Το άγχος είναι μέρος της ζωής μας σε έναν πολυάσχολο κόσμο. Ωστόσο, το άγχος δεν είναι απαραίτητα κακό.

Νέος χρόνος, νέος εαυτός; 4 είδη διατροφής που συστήνουν οι ειδικοί

Πολλοί άνθρωποι με την αλλαγή του έτους σκέφτονται σοβαρά να βάλουν σε εφαρμογή ένα πλάνο διατροφής, είτε για να χάσουν τα κιλά των εορτών είτε για να βελτιώσουν απλώς τη σωματική τους υγεία.

Γρίπη ή Κορωνοϊός; Πώς ξεχωρίζουμε από τι νοσούμε

Τόσο η γρίπη, όσο και ο κορωνοϊος αποτελούν ιογενείς λοιμώξεις που προσβάλλουν κυρίως το αναπνευστικό, με τα συμπτώματά τους να μοιάζουν σε μεγάλο βαθμό, γεγονός που δυσχεραίνει τη διάγνωση με βάση την κλινική εικόνα.

Βίντεο workout: Επίπεδη κοιλιά με εύκολες ασκήσεις

Καθόμαστε υπερβολικά πολύ, τόσο στη δουλειά όσο και στο σπίτι. Η καθιστική ζωή και το άγχος, σε συνδυασμό με το αλκοόλ και τα ζαχαρώδη snacks, διευκολύνουν τη δημιουργία του κοιλιακού λίπους.

Φωτιά: Πώς να προστατεύεστε την υγεία σας από τον βλαβερό καπνό

Όταν εκδηλώνονται οι πυρκαγιές, ακόμη και εάν βρίσκεστε αρκετά χιλιόμετρα μακριά από το σημείο της πυρκαγιάς, ο καπνός και τα αιωρούμενα σωματίδια μπορεί να φτάσουν στην περιοχή σας και να επιβαρύνουν την κατάσταση της υγείας σας, αναφέρει ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών (ΙΣΑ).

Πώς να φτιάξεις μόνος σου ένα energy drink με 2 υλικά!

Τα energy drinks είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για να παραμείνεις ενυδατωμένος και να τροφοδοτείς με καύσιμα τον οργανισμό σου ενώ γυμνάζεσαι. Η χρήση αθλητικού ποτού ενισχύει την ενυδάτωση, καθυστερεί την κόπωση και συμβάλλει στην απόδοση. Όταν πέφτει η γλυκόζη στο αίμα το energy drink θα σε βοηθήσει!

Η yoga Nidra μειώνει το άγχος και την αϋπνία

Η γιόγκα Nidra έχει αποδειχτεί μέσω ερευνών πως συμβάλλει στη διαχείριση του στρες, στη βελτίωση της μνήμης, στην αντιμετώπιση των αυτοάνοσων νοσημάτων, ξυπνά τη δημιουργικότητα, ενώ συμμετέχει στην αντιμετώπιση ψυχολογικών διαταραχών και ψυχοσωματικών ασθενειών. Δεν χρειάζεται να είσαι γιόγκι ή να έχεις εμπειρία από γιόγκα αφού η yoga nidra είναι για όλους!

Ο βελονισμός μπορεί να μειώσει τους χρόνιους πονοκεφάλους

Ο βελονισμός μπορεί να ανακουφίσει τους ανθρώπους με έντονους χρόνιους πονοκεφάλους, όπως δείχνει μία νέα μικρή κινεζική μελέτη.

facebookr icon newtwitter icon newinstagram0icon new