RANDOM.

Search Our Site

Γερμανός αστυνομικός σταματά για έλεγχο έναν Γάλλο μοτοσικλετιστή

Γερμανός αστυνομικός σταμάτησε έναν Γάλλο μοτοσικλετιστή, αλλά ο έλεγχος θα είναι αρκετά σύντομος. Ανακαλύπτοντας ότι ο Γάλλος δεν μιλά Γερμανικά, ο αστυνομικός προτιμά να τον αφήσει να φύγει χωρίς καν να προσπαθήσει να συζητήσει. 

Νεαρός κάνει μια φάρσα στην κοπέλα του

 Στο αυτοκίνητο, ο Roquey κάνει την φίλη του να πιστέψει ότι ανταποκρίνεται σε ένα αίτημα από τους «ακόλουθούς» του σχετικά με την πρωινή του ρουτίνα, παρουσιάζοντας τον εαυτό του ως «influencer». 

Γιατί δεν κλείνει το ψυγείο;

Ο Fabrizio Tzinaridis αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα με την πόρτα του ψυγείου του, παρά τις προσπάθειές του δεν μπορεί να την κλείσει. Τι μπορεί να φταίει; Ένα μοντάζ από τον χρήστη του Tik Tok.

Airbus A380: Το μεγαλύτερο τηλεκατευθυνόμενο αεροσκάφος στον κόσμο

Ο Christopher Ferkl από την Αυστρία, δημιούργησε το μεγαλύτερο τηλεκατευθυνόμενο αεροσκάφος μεταφοράς στον κόσμο. Αυτό το μοντέλο είναι σε κλίμακα 1/13, διαθέτει φτερά 6 μέτρων, έχει μήκος 5,6 μέτρα, ζυγίζει 102 κιλά και η χωρητικότητα δεξαμενής είναι 12 λίτρα. 

Σύγκρουση μοτοσικλετιστή με αυτοκίνητο

Σε έναν δρόμο, η οδηγός ενός αυτοκινήτου θα κάνει αναστροφή χωρίς να ελέγξει την αντίθετη λωρίδα στην οποία διερχόταν ένας μοτοσικλετιστής με αποτέλεσμα να συγκρουστούν. Ο μοτοσικλετιστής περιστρέφεται στον αέρα και προσγειώνεται στο έδαφος όπου μένει ακίνητος. Η γυναίκα τρέχει αμέσως να δει αν ο μοτοσικλετιστής είναι καλά.

Aρκούδες εισβάλουν στην αυλή ενός σπιτιού

Η Ρουμανία φιλοξενεί πάνω από 6.000 αρκούδες, οι οποίες μαγνητίζονται από τους κάδους απορριμμάτων των κατοίκων με αποτέλεσμα να κλειδώνουν τις πόρτες στις αυλές των σπιτιών τους. Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο, δύο αρκούδες θα σκαρφαλώσουν με μεγάλη ευκολία μια πύλη. 

Kαθαρίζοντας έναν σκουριασμένο μπαλτά

Ένας άνδρας δείχνει όλη τη διαδικασία που ακολουθεί για να καθαρίσει έναν σκουριασμένο μπαλτά. Τον αποσυναρμολογεί εντελώς και περνάει στον βαθύ καθαρισμό της σκουριάς χρησιμοποιώντας έναν τροχό. 
Στη συνέχεια, η επιφάνεια είναι λεία και προχωράει στο ακόνισμα της λεπίδας. Παίρνει ένα ξύλο wenge, κόβει το σχήμα της λαβής και τέλος προσθέτει λάδι σχοινιού.

Χάμστερ σε λαβύρινθο

Σε έναν λαβύρινθο, το χάμστερ πρέπει να λύσει πολλούς γρίφους για να πάρει την ανταμοιβή του. Περπατώντας στο λαβύρινθο, το μικρό τρωκτικό θα αντιμετωπίσει πολλά εμπόδια που θα πρέπει να ξεπεράσει για να προχωρήσει. Στο τέλος βρίσκεται μια τούρτα η οποία θα είναι η ανταμοιβή του.

Mηχανολόγος κατασκευάζει τεχνητό χέρι

Ο μηχανολόγος Lan Davis, έχει χάσει τα τέσσερα δάχτυλα του αριστερού χεριού του μετά από ένα ατύχημα. Σχεδίασε μόνος του και κατασκεύασε ένα τεχνητό χέρι το οποίο είναι μεταλλικό και λειτουργεί με έναν ιδιαίτερα έξυπνο τρόπο.

Μουσείο κέρινων ομοιωμάτων στη Βραζιλία

Στην πόλη Rolandia της Βραζιλίας, ο Arlindo Armacollo δημιούργησε ένα μουσείο κέρινων ομοιωμάτων, στο οποίο παρουσιάζει διάσημες μορφές. Το πρώτο του έργο ήταν η Μητέρα Τερέζα, μετά ο Άλμπερτ Αϊνστάιν, ο Πάπας Ιωάννης Παύλος Β΄ και άλλοι τους οποίους μπορείτε να προσπαθήσετε να αναγνωρίσετε μόνοι σας... Το βίντεο γυρίστηκε το 2015..

Σκιέρ face to face με έναν αγριόκουρκο

Ένας σκιέρ έρχεται αντιμέτωπος με έναν αγριόκουρκο, στο Εθνικό Πάρκο Šumava της Τσεχίας. Είναι το μεγαλύτερο εδαφόβιο πτηνό, επίσης γνωστός για τις επιδείξεις που κάνουν τα αρσενικά κατά την αναπαραγωγική περίοδο. Μια αρκετά αστεία συνάντηση. 

facebookr icon newtwitter icon newinstagram0icon new