COREfit

Search Our Site

Θεραπεία Καθαρισμού & Εντατικής Ενυδάτωσης σε ειδική τιμή

Παράγοντες όπως, η ηλιακή έκθεση, το θαλασσινό νερό, η εντονότερη έκκριση ιδρώτα καθώς και η χρήση προϊόντων μακιγιάζ φράζουν τους πόρους του δέρματος ενώ παράλληλα το αφυδατώνουν. Με το πέρας του καλοκαιριού, το δέρμα μας έχει ανάγκη από καθαρισμό & ενισχυμένη ενυδάτωση.

Το προτεινόμενο θεραπευτικό πλάνο του lasertouch.gr περιλαμβάνει συνδυασμό Microdermabrasion (Υδροδερμοαπόξεσης) και Skinbooster Υαλουρονικού σε ειδική τιμή.

1. Πρώτο στάδιο | Θεραπεία Microdermabrasion

Η ειδικά σχεδιασμένη διαμαντένια κεφαλή «γλιστρά» πάνω στο δέρμα αφαιρώντας τα νεκρά επιδερμικά κύτταρα. Ταυτόχρονα τα θεραπευτικά διαλύματα εγχέονται υποδερμικά. Τα ενεργά συστατικά συνεχίζουν να παρέχουν τα οφέλη στο δέρμα ακόμη και μετά το τέλος της θεραπείας.

Είναι μια εύκολη, γρήγορη και άμεσα αποτελεσματική μέθοδος περιποίησης, απομάκρυνσης σμήγματος και ρύπων από την επιδερμίδα ώστε να την αποκαλύψει και να της δώσει την πραγματικής της λάμψη, χρώμα και βελούδινη απαλότητα. Είναι η πραγματική φρεσκάδα και καθαρότητα που κάθε επιδερμίδα χρειάζεται.

Οφέλη θεραπείας Microdermabrasion  (Υδροδερμοαπόξεσης):

Αφαίρεση νεκρών κυττάρων επιδερμικά

Απομάκρυνση σμήγματος και ρύπων από την επιδερμίδα

Εξισορρόπηση λιπαρότητας

2. Δεύτερο στάδιο | Θεραπεία Skinbooster Υαλουρονικού

Πρόκειται για Μεσοθεραπεία σταθεροποιημένου Υαλουρονικού Οξέος, το οποίο τοποθετείται στο ανώτερο χόριο (βαθύτερα απ’ ότι οι συνήθεις Μεσοθεραπείες Υαλουρονικού). Λόγω της μεγαλύτερης συγκέντρωσης και της ιδιότητας του Υαλουρονικού να δεσμεύει υψηλή συγκέντρωση μορίων νερού, εφαρμόζεται με στόχο την βαθιά ενυδάτωση του δέρματος.

Οφέλη θεραπείας Skinbooster Υαλουρονικού:

Εντατική & βαθιά ενυδάτωση δέρματος

Επαναφορά ελαστικότητας του δέρματος

Λείανση επιφανειακής ρυτίδωσης

Κόστος Προτεινόμενου θεραπευτικού πλάνου 140€ έως 30/9.

Οι θεραπείες εγκρίνονται για την εφαρμογή τους από τον εκάστοτε ιατρό. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στη γραμματεία του κέντρου, καλώντας στο 210 7294440 ή στέλνοντας μας email στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Κων. Βεντήρη 7, Αθήνα

Περισσότερες πληροφορίες στο lasertouch.gr!

facebookr icon newtwitter icon newinstagram0icon new