NEWS.

Search Our Site

O Pierre Gasly μας αποκαλύπτει τις πιο "τρελές" εμπειρίες του μετά τη νίκη!

Ο Gasly έφερε το απροσδόκητο πίσω στην F1 φυσικά έλαβε συγχαρητήρια από διάσημα πρόσωπα. Τώρα ανυπομονεί για μεγαλύτερες επιτυχίες με τη Scuderia AlphaTauri - "την πιο cool ομάδα" του αθλήματος.

Ο Pierre Gasly συγκλόνισε τον μηχανοκίνητο κόσμο με τη φοβερή παρθενική του νίκη στο Ιταλικό Grand Prix στη Monza και οι σκηνές γεμάτες συναισθήματα δεν έχουν περάσει απαρατήρητες.
Γέννημα θρέμα της Ρουέν, ο Gasly έκανε τη νέα αρχή με τη Scuderia AlphaTauri και έλαβε μηνύματα με συγχαρητήρια από τους ποδοσφαιριστές, Neymar Jr, Kylian Mbappé και Antoine Griezmann.

"Ήταν το πιο απροσδόκητο αλλά και το καλύτερο τηλεφώνημα από αυτά που έλαβα", είπε. "Ήθελε απλώς να με συγχαρεί, ας πούμε ότι ήταν πραγματικά περήφανος και ολόκληρη η χώρα ήταν περήφανη για αυτό που πέτυχα. Αυτές οι λέξεις που προέρχονται από τον Πρόεδρό είναι πάντα πολύ συγκινητικές και με έκαναν να συνειδητοποιήσω λίγο τι καταφέραμε."


"Είχα μηνύματα από πολλούς ανθρώπους που δεν θα περίμενα, πολλοί αθλητές όπως οι Neymar, Mbappé, Dani Alves, Rabiot, Griezmann… αλλά και από τον χώρο του μπάσκετ, του τέννις και της ποδηλασίας. Τρελό."
Η Gasly κέρδισε βαθμούς σε 10 εντυπωσιακούς τερματισμούς από τότε που επέστρεψε στην AlphaTauri από την Aston Martin Red Bull Racing πριν από ένα χρόνο. Έφερε στην ομάδα νέα ενέργεια και στυλ στην πίστα.
Ο ίδιος δήλωσε: "Από την αρχή της χρονιάς, ήταν μια νέα αρχή για την ομάδα. Μου αρέσει πολύ το όραμα και η ενέργεια που φέρνουν. Πάντα μου άρεσε η μόδα, οπότε είναι η ιδανική περίπτωση να έχω μαζί μου τα δύο αγαπημένα μου πάθη. Όλοι λένε ότι έχουμε το πιο ωραίο kit στην πίστα και είμαστε η πιο cool ομάδα! "
Ο 24χρονος ανυπομονεί τώρα να αγωνιστεί για περισσότερα βάθρα ενάντια στα μελλοντικά αστέρια της F1. Ο Gasly γνωρίζει καλά τα νεαρά όπλα στην πίστα, έχοντας μεγαλώσει μαζί με τους Max Verstappen, Charles Leclerc, Lance Stroll και το βρετανικό ντουέτο Lando Norris και George Russell.

Και πιστεύει ότι οι fans θα μπορούσαν σύντομα να παρακολουθήσουν μερικές από τις συναρπαστικές μάχες τους. "Ξεκινήσαμε αρκετά νέοι στο καρτ και μετά πήραμε διαφορετικούς δρόμους στην F1, σε διαφορετικές χρονικές στιγμές", αποκάλυψε.
"Αλλά τώρα είμαστε όλοι πίσω στο ίδιο grid και θα θέλαμε να αγωνιζόμαστε μαζί για τα ίδια πράγματα όπως κάναμε παλιά στο καρτ. Νομίζω ότι θα το δούμε και στο μέλλον. "
Η φύση της νίκης του Gasly, η πρώτη από έναν Γάλλο στην F1 από τη χρονιά που γεννήθηκε το 1996, προκάλεσε την εντύπωση των θαυμαστών σε όλο τον κόσμο και ο Gasly ελπίζει ότι θα υπάρξουν ακόμη πιο τρελοί αγώνες.
Μας είπε: "Οι άνθρωποι είπαν ότι ήταν υπέροχο για την F1 επειδή ήταν ένα απροσδόκητο βάθρο, μια απροσδόκητη νίκη και αυτό είναι που θέλουν να βλέπουν. Τους αρέσει όταν είναι απρόβλεπτο. Ας ελπίσουμε ότι θα δούμε περισσότερους αγώνες όπως αυτόν στο μέλλον."

facebookr icon newtwitter icon newinstagram0icon new