NEWS.

Search Our Site

Χρήστος Χαντζαράς - Συνέντευξη μετά το lockdown

Ο Χρήστος Χαντζαράς  μιλάει για πρώτη φορά μετά το "Lockdown" στο Monster Energy!

Το 2019 ήταν μια πολύ δυνατή χρονιά για εσένα. Κάνε μας μια μικρή ανασκόπηση!

Γειά σας παιδιά!
 Το 2019 ήταν η δυνατότερη χρονιά της μέχρι τώρα πορείας μου στον μαγικό χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού και συγκεκριμένα στο Drift. Με τη βοήθεια της ομάδας μου και των χορηγών που με στηρίζουν, καταφέραμε να κατακτήσουμε για 4η φορά το πανελλήνιο πρωτάθλημα drift.
Επίσης στους 2 γύρους του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος DRIFT KINGS που συμμετείχαμε στην Modena της Ιταλίας και στις Σέρρες, κατακτήσαμε την 1η θέση και στους δύο αγώνες αντίστοιχα. Φυσικά το κερασάκι στην τούρτα ήταν το βάθρο στο Gymkhana Grid με την κατάκτηση της 3ης θέσης στην κατηγορία RWD.
 

Race day images from Gymkhana Grid 2019 Warsaw in Poland

Gymkhana Grid
Πώς είναι να αγωνίζεσαι με αντιπάλους τους καλύτερους οδηγούς drift στον κόσμο?

Στην αρχή υπάρχει άγχος αλλά διαρκεί μέχρι την ώρα που μπαίνω στο αυτοκίνητο. Από εκείνη την στιγμή και μετά όλοι οι αντίπαλοι είναι ίδιοι. Σίγουρα πάντως από κάθε μάχη μου μαζί τους αποκομίζω εμπειρίες που τις μελετώ προσεκτικά για να γίνομαι καλύτερος.

 

Πέρα από τις επιτυχίες, το 2019 είχες και πολλά εμπόδια. Πώς τα ξεπέρασες και τι σου έδινε κίνητρο για να συνεχίζεις προς το στόχο σου?
Το ιδανικό σενάριο θα ήταν να κυλάνε όλα όπως τα έχουμε υπολογίσει, αλλά δυστυχώς ή ευτυχώς οι δυσκολίες και οι αστάθμητοι παράγοντες είναι αυτά που κάνουν το motorsport ένα από τα πιο συγκλονιστικά αγωνίσματα στον κόσμο. Την ψυχολογία, την δύναμη αλλά και το κίνητρο για να ξεπεράσω όλα τα προβλήματα και τις δυσκολίες που προκύπτουν, εκτός από την δική μου αγάπη και θέληση για αυτό που κάνω ,τα υπόλοιπα μου τα προσφέρουν οι άνθρωποι που είναι δίπλα μου όλα αυτά τα χρόνια. Αυτοί είναι η οικογένεια μου ,η ομάδα μου ,οι χορηγοί μου και φυσικά η αγάπη του κόσμου.
Images from Gymkhana GRiD 2019 - 6th and 7th September - in Warsaw, Poland.

Gymkhana Grid
Πες μας λίγα πράγματα για το αμάξι σου. Έχεις κάνει κάποιες αλλαγές από πέρσι;

Το αυτοκίνητο είναι το γνωστό BMW M3 E36 turbo, με full carbonfiber body kit και αρκετές ακόμη ιδιαίτερες βελτιώσεις σε πολλούς τομείς. Για το 2020 δουλέψαμε στο αυτοκίνητο αλλάζοντας αρκετά πράγματα, σε ότι έχει να κάνει με το στήσιμο του και αυξήσαμε την ιπποδύναμη από τους 750hp στους 850hp.
 

Τι αλλάζει στα φετινά σου πλάνα με την καινούργια κατάσταση μετά το lockdown;
Για την φετινή χρονιά τα σχέδια μου ήταν να ακολουθήσω και τους 6 γύρους του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος DRIFT KINGS ,2-3 γύρους στο ελληνικό πρωτάθλημα και φυσικά να συμμετάσχω ακόμη μια χρονιά στο Gymkhana Grid.
Μετά το lockdown και την κατάσταση που επικρατεί, όλα τα παραπάνω έχουν αλλάξει.
Οπότε αναμένουμε το Plan b αγωνιστικό πρόγραμμα με τις ημερομηνίες και τις τοποθεσίες που θα ανακοινωθούν από τους εκάστοτε διοργανωτές εντός και εκτός Ελλάδος.

Race day images from Gymkhana Grid 2019 Warsaw in Poland

Gymkhana Grid
Με τους δρόμους να είναι άδειοι σχεδόν δύο μήνες πες μας αλήθεια τι σου πέρναγε από το μυαλό;
Βλέποντας τους δρόμους άδειους πέρασαν πολλά σενάρια από το μυαλό μου.
Ευτυχώς ή δυστυχώς τα κράτησα μόνο εκεί.
Αυτό που σκεφτόμουν και πέρασε τις περισσότερες φορές από την σκέψη μου, ήταν με κάποιο τρόπο να βγω με το αυτοκίνητο στους άδειους δρόμους και να σπάσω αυτή την ηρεμία ντριφτάροντας και γεμίζοντας τους με ενέργεια, θόρυβο και πολύ καπνό.

 

facebookr icon newtwitter icon newinstagram0icon new