NEWS.

Search Our Site

Dirt Fest: Μοτοσυκλέτες στον Ιππόδρομο

Το Dirt Fest συγκεντρώνει πάνω από 300 «αγωνιστικά» άλογα στο 2nd Off  Road Adventure Festival.. Το Σάββατο και την Κυριακή 14-15 Σεπτεμβρίου, το Dirtfest από την ομάδα των Zulap, φιλοξενήθηκε στο Markopoulo Park στα πλαίσια του 2nd Offroad Adventure Festival, παρουσιάζοντας ένα διήμερο γνωριμίας με το flattrack, το νέο funsportμε μοτοσυκλέτα σε χωμάτινες οβάλ διαδρομές.

Μετά την επιτυχία του 1st Dirtfest το 2018, όπου περισσότεροι από 40 συμμετέχοντες γλίστρησαν πάνω στις μοτοσυκλέτες τους υπό το βλέμμα φίλων του αθλήματος, ένα σχεδόν χρόνο μετά, το Dirtfest επέστρεψε για ένα showcase της ανερχόμενης σκηνής του flat track, αλλά και ως ένα gathering φίλων που ξέρουν να περνάνε καλά παίζοντας με τις μοτοσυκλέτες στο χώμα.

Pro-riders όπως οι Παπασταύρου, Λογοθέτης και Καρακώστας, χομπίστες, παλιές καραβάνες και νέα πρόσωπα, άντρες, γυναίκες και παιδιά, δοκίμασαν τις δυνάμεις τους στην οβάλ χωμάτινη διαδρομή. Με τον ισχυρο αέρα να δοκιμάζει τις αντοχές διοργανωτών και συμμετεχόντων, άλλοι με αγωνιστικά μονοκύλινδρα, άλλοι με βέσπες, άλλοι με τα νεοφερμένα από το Zulap Crew mini flat trackers της Sunday Motors ακόμα και με μεγάλα 2κύλινδρα, οι συμμετέχοντες προπονήθηκαν και αναμετρήθηκαν με κάποιους να ξεχωρίζουν και άλλους απλά να το χαίρονται.

«Πέρασα φανταστικά! Το flattrack είναι κάτι που πρέπει να το δοκιμάσεις για να το ερωτευτείς. Χάρηκα πολύ που αρκετές κοπέλες ήρθαν και δοκίμασαν και εύχομαι στο μέλλον να διαδοθεί και εδώ, όπως σε Αμερική και Αγγλία!», είπε η Dominika Grnova που ξεχώρισε μέσα στην πίστα, με τον Γιώργο Φακίνο από τους Homoratus να συμπληρώνει «Ευχαριστούμε τους διοργανωτές για την πρόσκληση, αλλά κυρίως την παρέα των Zulap που για άλλη μια φορά, αποδεικνύουν πως με χαμηλό budget μπορείς να χαμογελάς από ικανοποίηση και ας είναι αρχή της εβδομάδας.»

Αποτελέσματα flat track battles - Σάββατο 14/9

Ladies
1. Dominika Grnova – Beta DTX450
2. Δέσποινα Φίλη – Sunday S147
3. Βάσω Μπατσομήτρου – Sunday S147

 

Vintage

1. Γιώργος Φακίνος – BSA
2. Γιώργος Τσιλογιάννης – Vespa 200
3. Μάριος Πολλάλης – Vespa 200

 


Scramblers
1. Αναστάσιος Βαρβαρήγος – Honda AX-1

2. Αργύρης Γραμμένος – HarleyDavidson

3. Alex Δρασκόλιας – Yamaha XT660X

 

ΜΧ/Supermoto/Flat Track

1. Σπύρος Μάρκου – Beta DTX450
2. Γιώργος Παπασταύρου – Husqvarna FΤ450
3. Νίκος Καρακώστας – Honda CRF450SM

 

Trackers
1. Νώντας Λογοθέτης – ΚΤΜ 640
2. Teddy Αντωνιάδης – Beta Tracker 350
3. Βασίλης Πανουργιάς – ΚΤΜ 300

 

Αποτελέσματα Gentlemen’s TT- Κυριακή 15/9
1. 51:82 - Τόλης Μάρκου – Beta RR350
2. 52:09 - Teddy Αντωνιάδης – Beta RR350
3. 53:02 - Βασίλης Πανουργιάς – ΚΤΜ 300

Με τον Σεπτέμβρη και τον Οκτώβρη να σφίζουν από μοτοσυκλετιστικές δραστηριότητες, με πολλαπλές προτάσεις σε φεστιβάλ, track days & αγώνες, οι φίλοι της μοτοσυκλέτας έχουν την ευκαιρία να χαρούν το πάθος τους, να εξελίξουν τα skills τους, αλλά και να μεταφέρουν το μικρόβιο της μοτοσυκλέτας σε ένα ευρύτερο κοινό. Η πρόταση του Zulap crew είναι απλή. #getoutnride.

Ευχαριστούμε το Off  Road Adventure Festival & το Markopoulo Park για τη φιλοξενία!

Μείνετε συντονισμένοι και καβαλάτε μηχανάκια!

Φωτογραφίες: Alex Grymanis

 

Λίγα λόγια για το Zulap Crew:

Το Zulap Crew είναι μια ομάδα αναβατών που έχουν βάλει σκοπό να φέρουν νέο κόσμο στη χωμάτινη μοτοσυκλέτα. Με moto τους το #getoutnride, διοργανώνουν μηνιαία flattrackdays, με το Dirtfest να αποτελεί το ετήσιο showcase event, adventuretours, εκπαιδευτικές ημερίδες αλλά και συμμετέχουν σε events στο εξωτερικό με πιο πρόσφατο το KurtCasseliDay στο FoxRaceway στην Pala της Καλιφόρνια αλλά και το SwankRally στην παγωμένη πίστα των Ιταλικών Άλπεων IceRoseRing.

H πρόσφατη ιστορία του flat track στην Ελλάδα, από το Zulap Crew

- 11 Νοεμβρίου 2016, Riding School - Αφίδνες. Με τη σημαντική υποστήριξη του Red Bull κατασκευάζουμε μαζί με τον dirt specialist Πολ Νικολάου την πρώτη οβάλ πίστα flat track για το κοινό.
- 21 Ιουλίου 2017, Riding School – Αφίδνες. Ο Αμερικανός Red Bull rider Aaron Colton διεξάγει το πρώτο flat track clinic στην Ελλάδα πάνω στα εκπαιδευτικά ΤΤR125 του Yamaha Junior Academy by Riding School με τη συμμετοχή δημοσιογράφων και προσκεκλημένων αναβατών από διαφορετικά μοτοσυκλετιστικά disciplines, αγωνιζόμενους και ιδιώτες.
- 30 Ιουνίου 2018, Riding School – Αφίδνες. Με περισσότερες από 40 συμμετοχές και πλήθος φίλων & dirt track enthusiasts στο κοινό, η πρώτη έκδοση του DirtFest συγκεντρώνει ένα ανομοιογενές μείγμα αναβατών στην ανανεωμένη χωμάτινη οβάλ πίστα.
- 14 Σεπτεμβρίου 2019, MarkopouloPark. Σε νέο χώρο και νέα μεγαλύτερη οβάλ διαδρομή, το DirtFest επανέρχεται για να μυήσει νέους αναβάτες στην χωμάτινη πλαγιολίσθηση, φιλοξενούμενο πλέον στο 2ου ΟffRoadAdventureFestival.


Λίγα λόγια για το Off  Road Adventure Festival:

Το Off - Road Adventure Festival είναι το πρώτο στο είδος του υπαίθριο event στην Ελλάδα, που το 2018 υποδέχθηκε περισσότερους από 4.000 επισκέπτες. Πρόκειται για τη μοναδική κατεξοχήν έκθεση στην Ελλάδα για τα SUV, Pickup & 4Χ4 οχήματα κάθε κατηγορίας, ένα φεστιβάλ για όλη την οικογένεια, που συγκεντρώνει σε ετήσια βάση ολόκληρο τον κόσμο της Off-Road περιπέτειας, με ποικίλες δράσεις γύρω από αυτή.
 

facebookr icon newtwitter icon newinstagram0icon new