NEWS.

Search Our Site

Gymkhana EIGHT: Δες το νέο βίντεο με τον Ken Block στο Dubai

Οι Ford Performance, XDubai & Hoonigan παρουσιάζουν: το Gymkhana EIGHT με τον Ken Block στο Dubai.

Για τις ανάγκες του όγδοου Gymkhana video series που έχει ταρακουνήσει το διαδίκτυο, με πάνω από 350 εκατομμύρια views, o Ken Block πήρε το ιδιαίτερο και γεμάτο καπνό οδηγικό style του και ταξίδεψε στον πιο εξωτικό προορισμό: Το Dubai!
Πρωταγωνιστές του Gymkhana Eight - Dubai: Το Απόλυτο Εξωτικό Playground, είναι ο Ken Block μαζί με τη νέα έκδοση του παγκοσμίου φήμης Ford Fiesta ST RX43 rallycross αυτοκινήτου του. Το νέο Fiesta εντυπωσιάζει χάρη στην ιδιαίτερη αντανακλώμενη εμφάνισή του, που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για το Gymkhana EIGHT. Επίσης, αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο Βlock κάνει γυρίσματα εκτός των Η.Π.Α . Η πρώτη φορά ήταν στο Gymkhana THREE που επισκέφθηκε μια πολύ ιδιαίτερη πίστα στην Γαλλία.
Δες το βίντεο: KEN BLOCK'S GYMKHANA EIGHT: ULTIMATE EXOTIC PLAYGROUND; DUBAI

"Ναι, καταλαβαίνω πως πλέον ακούγεται κλισέ, αλλά αυτό είναι το αγαπημένο μου Gymkhana μέχρι τώρα," δήλωσε ο Ken Block. "Όταν το XDubai ήρθε σε επαφή μαζί μου την περασμένη σεζόν για να συνεργαστούμε, ένα από τα θέματα που έπεσαν στο τραπέζι ήταν το να έρθουμε εδώ και να κάνουμε τα γυρίσματα του νέου Gymkhana. Η προσφορά ήταν τρομερή και δεδομένου ότι πριν μερικά χρόνια είχα εντοπίσει το Dubai σαν ένα πιθανό Gymkhana προορισμό, άρπαξα την ευκαιρία. Το γεγονός ότι έκλεισε η Sheik Zayed για δεύτερη φορά στην ιστορία του Dubai (είναι η κύρια εθνική οδός και έχει κλείσει μόνο άλλη μια φορά, κατά την επίσκεψη του Προέδρου George W. Bush το 2008) αλλά και το ότι ήμασταν σε θέση να κάνουμε γυρίσματα στο Burj Park, μέρος του οποίου είναι και το Burj Khalifa, το ψηλότερο κτίριο του κόσμου, είναι πραγματικά τρελό. Τώρα, ήρθε η στιγμή να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο του Dubai, που μας έδωσαν την ευκαιρία να γυρίσουμε αυτό το απίστευτο video. Σας ευχαριστώ

CHEN4845.jpg

 

Gym8_KB_747_blabacphoto_8926.jpg

 

Gym8_KB_HeliDonuts_blabacphoto_0511_lights.jpg

 

LC5D4251.jpg

 

LC5D4504.jpg

 

LC5D5598.jpg

 

p1acn9dg30i0ltmj1hgp1musvul4.jpg

 

p1acn9dg31mcts2157v1p0a1eti5.jpg

 

p1acn9dg311m8n19fl1veh108m1ga77.jpg


Ο Ken Block και ο νέος συνεργάτης του η εταιρία ελαστικών Toyo Tyres, παρουσιάζουν το Gymkhana EIGHT.

Για το 2016, ο Ken Block έκλεισε συνεργασία με την Toyo Tyres. 

"Είμαι τόσο ενθουσιασμένος που η Toyo Tyres συνεργάστηκε μαζί μου και θα μπορώ να κάψω όσα περισσότερα λάστιχα μπορώ", δήλωσε ο Block.  

KenBlockGYM8livery.jpg

"Είναι μια συναρπαστική συνεργασία για μένα, νιώθω ότι ο καθένας στην Toyo Tyres αντιλαμβάνεται την αποστολή μου και τον ανταγωνισμό σε μία πίστα αγώνων, αλλά και για να είμαι σε θέση να τα έχω σε racecars και εκτός πίστας – που σημαίνει καπνοί, sideways driving και... Gymkhana."

Για την παρουσίαση αυτής της νέας συνεργασίας στον κόσμο του αυτοκινήτου καθώς και το νέο Ford Fiesta ST RX43 Gymkhana EIGHT, ο Block και η Toyo Tyres κινηματογράφησαν ένα βίντεο για να δώσουν μια γεύση από το Fiesta και τον Block στους οπαδούς του.

"Το Gymkhana EIGHT είναι σίγουρα ένα από τα αγαπημένα μου projects που έχουμε κάνει μέχρι σήμερα", δήλωσε ο Block. Τα ελαστικά που έβαλαν στο όχημά του για το συγκεκριμένο project είναι τα Toyo Proxes R1R.

 

facebookr icon newtwitter icon newinstagram0icon new