INK

Search Our Site

Video: Κουνελάκι του Playboy παρουσιάζει τα tattoo της

Η Alysha Nett έχει πολλά tattoo στο κορμί της και αποφάσισε να τα παρουσιάσει on camera φορώντας μόνο το μαγιό της, μοιράζεται τις ιδέες της για το κάθε ένα και δίνει συμβουλές σε όσους δεν έχουν tattoo και επιθυμούν να κάνουν...

Τα περισσότερα tattoo τα έχει στα χέρια της, ακόμα έχει ένα ενιαίο το οποίο ξεκινάει από την πλάτη και καταλήγει στη μέση της, στην κοιλιά, και μερικά στα πόδια.

Όπως αναφέρει στο βίντεο το πρώτο της tattoo το έκανε 17 ετών και μάλιστα την συνόδευσε ο πατέρας της. Έγραψε στη μέση της το όνομα της το οποίο πλέον έχει καλυφτεί από φτερά και λουλούδια.

Στο αριστερό της χέρι τα σχέδια είναι όλα ασπρόμαυρα και στο δεξί έχουν χρώμα. Στο αριστερό χέρι έχει τριαντάφυλλα, quotes και διάφορα άλλα σχέδια και στο δεξί έχει κινούμενα σχέδια όπως τον mickey mouse, το little pony, ένα nintendo controller, γυναίκες, λουλούδια, νεκροκεφαλές κλπ.

Η ίδια πιστεύει πως το πιο σέξι tattoo στο κορμί της είναι το σχέδιο κάτω από το στήθος της...

playboweq4812745.jpg

Οι συμβουλές που δίνει σε όσους δεν έχουν tattoo και επιθυμούν να κάνουν:

Πρώτον είναι πολύ σημαντικό να βρεις έναν tattoo artist τον οποίο θα εμπιστεύεσαι και δεύτερον βρες ένα σχέδιο που θα σου αρέσει πραγματικά γιατί θα το έχεις για όλη σου τη ζωή.

Η συνέχεια στο βίντεο...

facebookr icon newtwitter icon newinstagram0icon new