G-SPOT

Search Our Site

Ο άνδρας με τις 7 συντρόφους και τη 1 σύζυγο

Η μονογαμία δεν είναι για όλους και σίγουρα δεν είναι για το μοντέλο από τη Βραζιλία, Arthur O Urso, ο οποίος είναι παντρεμένος με τη Luana, αλλά διατηρεί παράλληλη σχέση με άλλες 7 γυναίκες.

Από τότε που μοιράστηκαν την ιστορία τους, δέχθηκαν αρνητικά σχόλια από πολλούς ανθρώπους ανέφεραν τον τρόπο ζωής τους «αηδιαστικό». Το ζευγάρι παραμένει σταθερό στην απόφασή του, αγνοεί τα αρνητικά σχόλια και επικεντρώνονται στην ευτυχία του.

Man Marries 9 Women To 'Celebrate Free Love' & Protest Against Monogamy
«Πολλοί θαυμάζουν το θάρρος που έχω να αντιμετωπίσω την κοινωνία και να ζήσω τη ζωή που πάντα ονειρευόμουν. Η κύρια συνέπεια αυτού του τρόπου ζωής είναι ο αποκλεισμός από την κοινωνία, γιατί είναι δύσκολο να κάνεις φίλους, ειδικά όταν έχεις αυτήν την ιδιότητα και την εικόνα. Αλλά ποτέ δεν νοιαστήκαμε για τη φιλία. Πάντα ζούσαμε ο ένας για τον άλλον. Από την αρχή της σχέσης πάντα πιστεύαμε ότι δεν χρειαζόμαστε άλλους ανθρώπους για να είμαστε ευτυχισμένοι. Γι' αυτό δεν ακούγαμε ποτέ άλλους ανθρώπους, επιλέξαμε να ζήσουμε τη ζωή που πάντα επιθυμούσαμε», λέει ο Arthur.

facebookr icon newtwitter icon newinstagram0icon new