NEWS.

Search Our Site

H KTM παρουσιάζει τη νέα γενιά των SX ΜΥ16!

H KTM με μεγάλη χαρά παρουσιάζει τη γκάμα των SX του 2016, που είναι μια εντελώς νέα γενιά μοτοσυκλετών motocross, τα οποία είναι ελαφρύτερα, ταχύτερα και πιο επιθετικά από ποτέ, με σημαντική μείωση βάρους χάρις το νέο πλαίσιο, ανανεωμένους κινητήρες και ένα εντελώς καινούριο σύστημα μπροστινής ανάρτησης AER 48, από την WP.

Μετά από αρκετή δουλειά το R&D, σε Αυστρία και ΗΠΑ, μαζί με ισχυρές παρεμβάσεις από το τμήμα Motocross, η KTM γιόρτασε πρόσφατα τον πρώτο τίτλο της στο 450SX World Championship με τον Ryan Dungey, όπως επίσης και τον τίτλο East 250SX με τον Marvin Musquin, χωρίς παράλληλα να ξεχνά τους δύο τίτλους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Motocross την περασμένη χρονιά. Η KTM είναι περήφανη που παρουσιάζει μια νέα γενιά μοτοσυκλετών που από τον Ιούνιο θα είναι διαθέσιμη σε όλο τον κόσμο.
Αυτή η νέα READY TO RACE γενιά KTM SX, που παρουσιάστηκε στα διεθνή μέσα στην ιστορική πίστα Maggiora στην Ιταλία αυτή την εβδομάδα, προσφέρει τεχνολογία state-of-the-art, συνδυαζόμενη με απόδοση που θέτει τον πήχη στην κάθε κατηγορία αλλά και σε ολόκληρο τον χώρο του Motocross.

kyjddgbcvvvd.jpg
Πλαίσιο
Σε σύγκριση με τα προηγούμενα μοντέλα, πάνω από το 90% των εξαρτημάτων είναι νέα, καθώς οι μηχανικοί της KTM στόχευσαν στην αυξημένη απόδοση, στην βελτιωμένη οδική συμπεριφορά και στο μειωμένο βάρος, αυτών των μοτοσυκλετών που βρίσκονταν, έτσι κι αλλιώς, στην κορυφή του ανταγωνισμού. Σημαντικές βελτιώσεις είναι το νέο πιρούνι AER 48 Air Fork σχεδιασμένο και εξελιγμένο από την WP, παίρνοντας πληροφορίες από τους εργοστασιακούς αναβάτες της KTM και επιπλέον ένα νέο πλαίσιο, με νέο υποπλαίσιο, μαρσπιέ, ψαλίδι, μοχλικό και αμορτισέρ, όλα σχεδιασμένα ώστε να προσφέρουν συγκέντρωση μαζών και χαμηλότερο βάρος για καλύτερη συμπεριφορά (όλα τα μοντέλα εκτός του 250 SX).
Κινητήρας
Πλήρης γκάμα μικρότερων και ελαφρύτερων 4χρονων κινητήρων, επιπλέον νέος 2χρονος κινητήρας 125/150cc, σχεδιάστηκαν με νέα αρχιτεκτονική, που προσφέρει αυξημένη απόδοση, ενώ βρίσκεται σε αρμονία με το νέο πλαίσιο. Η τετράχρονη γκάμα έχει πλέον state-of-the-art σύστημα launch control, νέα EMS με ταχύτερη ECU, έχει επίσης νέο σώμα ψεκασμού και διαφορετικά modes απόδοσης. Το όραμα είναι απλό: Οι μηχανικοί της KTM ήθελαν να κάνουν τις νέες μοτοσυκλέτες τους ταχύτερες από ποτέ!
Joachim Sauer, KTM Offroad Product Manager: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που έχουμε πλέον στη διάθεσή μας μια νέα γενιά μοτοσυκλετών SX, οι οποίες έχουν εξελιχθεί σε συνεργασία με πολλούς ειδικούς στο R&D της εταιρείας, επαγγελματίες αναβάτες, το αγωνιστικό τμήμα και την WP. Αυτή η γκάμα προσφέρει ένα τεράστιο βήμα μπρος τα εμπρός στο θέμα της τεχνολογίας και σημαντική μείωση του βάρους σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα.»
«Το νέο πιρούνι AER 48 είναι μια εμπνευσμένη σχεδίαση και συνδυάζεται με νέο πλαίσιο, βελτιωμένους κινητήρες και συνολικές βελτιώσεις και είμαστε σίγουροι ότι οι αναβάτες θα διαπιστώσουν τη σημαντική εξέλιξη όλης της γκάμας SX 2016. Επίσης εξακολουθούμε να διατηρούμε στοιχεία που εξυπηρετούν διαφορετικές αγορές, όπως το 4CS πιρούνι που διατηρείται για την αγορά των ΗΠΑ.
Η σκληρή δουλειά των εργοστασιακών ομάδων μας σε ολόκληρο τον κόσμο, που κατάφεραν να φέρουν επιτυχίες στα πιο σκληρά Πρωταθλήματα Motocross και Supercross, μπορούν τώρα να χαρούν που τα επιτεύγματα τους είναι διαθέσιμα σε όλο τον κόσμο.»
Sportminicycles
Η γκάμα των junior μοτοσυκλετών της KTM έχει δεχθεί λεπτομερείς αναβαθμίσεις στα 50 SX, 65 SX και 85 SX και η KTM εξακολουθεί να προσφέρει πλήρη γκάμα μοτοσυκλετών για κάθε επίπεδο αναβάτη για τους νεαρούς που προοδεύουν, όπως ακριβώς για τους ενήλικες με μικρή εμπειρία, έως το επαγγελματικό επίπεδο των MXGP και Supercross.

facebookr icon newtwitter icon newinstagram0icon new