NEWS.

Search Our Site

Στον 'αέρα' το τέταρτο επεισόδιο για τη ζωή του θρυλικού Valentino Rossi

Ο Valentino Rossi ανέκαθεν βρισκόταν στο κέντρο του δικού του «κυκλώνα». Ο χαρακτήρας και η επιτυχία του εντός πίστας αντικατοπτρίζονται επάνω στον πλούσιο χαρακτήρα του εκτός πίστας αλλά και στην αγάπη που του τρέφει τόσος πολύς κόσμος, χρίζοντας τον ως ο πιο γνωστός αναβάτης στην ιστορία των αγώνων ταχύτητας μοτοσυκλέτας.

Αντί να βαρεθεί τα φώτα και τις κάμερες, ο Ιταλός άδραξε έναν όμορφο χαρακτήρα μέσω του οποίου να εκπέμπει την αγάπη του για το άθλημα και την εκτίμηση του για τον κόσμο που τον υποστηρίζει.

Valentino_Rossi_-2.jpg

 

Ο τίτλος 'The Doctor' (ο Γιατρός), εμφανίστηκε για πρώτη φορά με την γραμματοσειρά κινουμένων σχεδίων και το νούμερο 46. Ο τρόπος που πανηγύριζε μετά από το τέλος του αγώνα, οι τρελοί σχεδιασμοί στο κράνος και ο έγχρωμος του χαρακτήρας έλαμψαν μέσα από 9 πρωταθλήματα, υπογραμμίζοντας τον Rossi σαν ο πιο διασκεδαστικός αλλά και ταυτόχρονα, αμείλικτος αναβάτης στην πίστα.

Ποιος είναι όμως ο «Γιατρός»; Στο επεισόδιο αυτό, οι δημιουργοί του μιλούν με τον στενό κύκλο του Valentino Rossi στην Tavullia για να μας πουν πώς μεταμορφώθηκε ο Ιταλός από ένα νεαρό αναβάτη, στον πιο επιτυχημένο αναβάτη όλων των εποχών, σε ένα είδωλο και «σημαία» του MotoGP. Στην σειρά αυτή έχουμε ακούσει κόσμο να αποκαλεί τον Rossi ως τον καλύτερο όλων των εποχών, έχουμε δει τι σημαίνει για τον ίδιο ο αγώνας στο Mugello ενώ πήγαμε και στο «Ράντζο» όπου ο Rossi περνάει τον ελεύθερο του χρόνο. Στο επεισόδιο αυτό θα δούμε την πορεία του ανθρώπου αυτού, μέσα από λαμπερές αλλά και σκοτεινές στιγμές.

Valentino_Rossi_-3.jpg

 

'Ο Γιατρός' είναι ο Valentino που όλοι νομίζουμε ότι ξέρουμε, μιας και τον ζήσαμε μέσα από δυο δεκαετίες στο MotoGP. Από τις μεταγραφές του μεταξύ ομάδων, στις μεγάλες νίκες όπως το ντεμπούτο του με την Yamaha στο Welkom. Όμως, νομίζουμε ότι ξέρουμε τον πραγματικό «Γιατρό», εδώ θα δούμε ποιος είναι στα αλήθεια ο Valentino Rossi.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το τέταρτο επεισόδιο:

 

Πηγή: MonsterEnergy.com

facebookr icon newtwitter icon newinstagram0icon new