FUELED

Search Our Site

Ο Max Verstappen μας πάει βόλτα με το νέο Honda HR-V

Είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο δημοφιλή μοντέλα της Honda και σίγουρα ένα από τα αγαπημένα Ακόμα και ο Max Verstappen "ξεφεύγει" με το νέο Honda HR-V!μεσαία SUV στην ελληνική αγορά. Ο λόγος φυσικά για το Honda HR-V το οποίο έχει δεχτεί αναβαθμίσεις για το 2021 με στόχο να γίνει ακόμα πιο απολαυστικό στην οδήγηση.

Η Honda για να τονίσει την αναβαθμισμένη οδηγική συμπεριφορά του νέου HR-V αποφάσισε να καλέσει τον Max Verstappen για να μας δώσει και εκείνος την άποψή του για το SUV. Ο Ολλανδός πιλότος της Red Bull Racing Honda στη Formula 1 στο βίντεο φαίνεται να βγαίνει από τα κεντρικά της ομάδας και να μπαίνει στο HR-V με στόχο να αποφορτιστεί και να απολαύσει την οδήγηση.

Η ηρεμία του διαταράσσεται όταν δέχεται ένα μήνυμα ότι τον χρειάζονται πίσω στα κεντρικά της ομάδας. Αφήνοντας το HR-V και περπατώντας προς την πόρτα της Red Bull Racing Honda ο Verstappen ρίχνει μια ματιά στο Honda και λέει "εντάξει, ήρθε η ώρα για να επιστρέψουμε στα λογικά πράγματα!".

Το υβριδικό σύνολο αποδίδει 131 ίππους με χαμηλή κατανάλωση και 122 g/km εκπομπές CO2

Το καινούριο HR-V βγαίνει μόνο σε υβριδική έκδοση e:HEV με το μηχανικό σύνολο να είναι δοκιμασμένο Το σύστημα διαχείρισης κινητήρα/ηλεκτροκινητήρα έχει εξελιχθεί από την ομάδα μηχανικών της Honda στη Formula 1.ήδη στο Honda Jazz. Αποτελείται από έναν κινητήρα 1.5 λίτρων i-VTEC ο οποίος συνεργάζεται με έναν ηλεκτροκινητήρα. Η ισχύς το είναι ελαφρώς ανεβασμένη στους 131 ίππους με τη ροπή να βρίσκεται στα 253Nm. Η τεχνολογία στις μπαταρίες έχει αναβαθμιστεί με τις κυψέλες να έχουν αυξηθεί κατά 25%, από 48 σε 60. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να έχει περισσότερη αυτονομία όσον αφορά το κομμάτι της ηλεκτροκίνησης.

Αλλαγές έχουμε και στο πλαίσιο το οποίο έχει ενισχυθεί παρέχοντας καλύτερη ακαμψία, άνεση και ευελιξία. Οι αναρτήσεις προσφέρουν επίσης ταχύτερη απόκριση, με μειωμένες τριβές ακόμα και στις πιο
ελαφριές κινήσεις του τιμονιού. Στα φρένα συναντάμε ένα ισχυρό σύστημα με αεριζόμενους εμπρός δίσκους 293mm και συμπαγείς δίσκους 282mm πίσω. Όλα αυτά λοιπόν έχουν συμβάλει ώστε το HR-V να γίνει πολύ ευχάριστο στην οδήγηση, πολύ ασφαλές για να μπορέσει να ικανοποιήσει ακόμα και τον Max Verstappen! Το νέο Honda HR-V σύντομα αναμένεται να είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα.

Το βίντεο με τον Max Verstappen και το Honda HR-V.

facebookr icon newtwitter icon newinstagram0icon new