COREfit

Search Our Site

Βίντεο workout: Επίπεδη κοιλιά με εύκολες ασκήσεις

Καθόμαστε υπερβολικά πολύ, τόσο στη δουλειά όσο και στο σπίτι. Η καθιστική ζωή και το άγχος, σε συνδυασμό με το αλκοόλ και τα ζαχαρώδη snacks, διευκολύνουν τη δημιουργία του κοιλιακού λίπους.

Όλοι αναζητάμε τρόπους να κάψουμε λίπος, στοχεύοντας σε έναν υγιεινό τρόπο ζωής, με τη σωστή διατροφή και τη γυμναστική

Αν θέλεις να χάσεις κιλά χωρίς στερήσεις και εξαντλητικές δίαιτες ο μόνος τρόπος είναι να απευθυνθείς σε ειδικό για να βρεις τη δίαιτα που σου ταιριάζει.


Η μεγαλύτερη δυσκολία στο να χάσεις κιλά είναι να ακολουθήσεις πιστά αυτά που έχει δώσει ο διατροφολόγος, ενώ όταν έρχονται όλα τα γεύματα στην πόρτα σου -πρωινό, μεσημεριανό, βραδινό- τότε είναι σίγουρα αποτελεσματικό!


Τα γεύματα της ημέρας παραδίδονται καθημερινά όπου εσύ θέλεις, μαγειρεύονται από τον σεφ της my nutri και την ομάδα του, χρησιμοποιούν φρέσκα αγνά υλικά και δημιουργούν τα πιο γευστικά και πλούσια σε θρεπτική αξία φαγητά.

Μπορείτε να καταφέρετε να διώξετε το επίμονο λίπος από την κοιλιά σε συνδυασμό με τη σωστή διατροφή και τις εύκολες ασκήσεις που μπορείτε να τις κάνετε σε όρθια θέση.

Οι δυνατοί μύες του πυρήνα μειώνουν την πίεση στη σπονδυλική στήλη και αποτρέπουν από τραυματισμούς. Για αυτό τον λόγο, είναι σημαντικό να ενσωματώσετε στην γυμναστική σας ασκήσεις που θα τονώσουν τους κοιλιακούς σας και θα τους ενδυναμώσουν.

Ακολουθεί ένα σύντομο workout με οκτώ εύκολες ασκήσεις που μπορείτε να εκτελέσετε από όρθια θέση για να απαλλαγείτε από το φούσκωμα και να σμιλέψετε την κοιλιά σας.

 

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες στο mynutri.gr!

Για πληροφορίες καλέστε στο 210 57 73 225

 

 

facebookr icon newtwitter icon newinstagram0icon new